Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                         
        Γενική Συνέλευση Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Χανίων




Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Χανίων ,καλεί  τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016,και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του εργατικού κέντρου ,στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Εκλογή οριστικού  Προεδρείου (Πρόεδρος-Γραμματέας-Μέλος)για τις αρχαιρεσίες της Ετήσιας  Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
2. Πεπραγμένα Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού Α Εξαμήνου 2016
3. Απαλλαγή του ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής
4. Ενημέρωση για θέματα του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας (ΟΠΟΤΤΕ)
5. Ερωτήσεις ,απαντήσεις  για θέματα που απασχολούν  τους τρίτεκνους.
6. Ενημέρωση από την κ. ΓΥΠΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ για το Πανεπιστήμιο  ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΑΦΟΥ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας , η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου , στον ίδιο χώρο και ώρα με τα ίδια θέματα.
Επειδή είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί η απαρτία όπως ορίζεται από το καταστατικό  του Συλλόγου την πρώτη Κυριακή ,συνιστούμε στα μέλη μας ,για αποφυγή ταλαιπωρίας να έρθουν κατευθείαν την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016.
                                                                        


                                                                           Εκ του Δ.Σ