Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Χανίων, καλεί τα μέλη του να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής  για το πρόγραμμα, (δωρεάν διανομή αποσυρόμενων προϊόντων), σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι Τρίτεκνοι  ως ωφελούμενοι του προγράμματος, λόγω του ρωσικού εμπάργκο.(ΦΕΚ 2413 4 Αυγούστου 2016.) Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση προβλέπει εισοδηματικά κριτήρια, συγκεκριμένα, ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 14.400€. Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε τα ενδιαφερόμενα μέλη του συλλόγου ,να μας προσκομίσουν τα παρακάτω έγγραφα:
  1.  Εκκαθαριστικό σημείωμα φορ. έτους 2015.(φωτοτυπία)
  2. Το αντίστοιχο έντυπο Ε1 .(φωτοτυπία)
  3. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  4. Υπεύθυνη Δήλωση (θα διατίθεται από τον σύλλογο).
  5. Προσκόμιση της τριτεκνικής κάρτας,θεωρημένη.
Η συγκέντρωση των εγγράφων θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου από  14 Σεπτεμβρίου 2016  μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2016
    Ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων των αιτούντων, προκειμένου να κριθούν οι τελικοί ωφελούμενοι, θα διενεργηθεί από την αρμόδια δημόσια υπηρεσία.



ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
Για πληροφορίες στο Σύλλογο

Τηλ.28210-94334