Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ


Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

 ΑΝΑΦΟΡΑ

 Προς τον κ. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

    Οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α Στρατούλης Δημήτρης και Μητρόπουλος Αλέξης κατέθεσαν ως αναφορά την με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2014 επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ), με την οποία ζητά να γνωστοποιηθούν άμεσα θέσεις για μετάταξη - κινητικότητα τριτέκνων σε θέσεις που αφορούν κινητικότητα σχολικών φυλάκων, καθαριστριών, καθηγητών κλπ., δεδομένου ότι εκπνέει η προθεσμία και θα βρεθούν σε κατάστασης απόλυσης, καθώς και να προστεθεί ρύθμιση για την κινητικότητα τριτέκνων στο σχετικό σχέδιο νόμου. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας και όπως μας ενημερώσετε για αυτές.

Ακολουθεί συνημμένη η επιστολή του Συλλόγου.
                                                                                                                         
                                                                                                                            Αθήνα, 20/01/2014

 Οι καταθέτοντες βουλευτές

 Στρατούλης Δημήτριος

 Μητρόπουλος Αλέξης