Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ - ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ


Την Παρασκευή 17/1/2014 συναντήθηκε αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας με τον Πρόεδρο της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας κ. Βασίλειο Θεοτοκάτο στο γραφείο του δεύτερου στα Εξάρχεια. Μέσα σε κλίμα εξαιρετικά αρμονικό συζητήθηκαν τα κοινά πλέον προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ οικογένειες στην Ελλάδα και αποφασίστηκε συνεργασία ανάμεσα στα δυο Σωματεία και κοινοί αγώνες σε θέματα σοβαρά όπως το φορολογικό.
 Ο κ. Θεοτοκάτος δεσμεύτηκε απέναντι στο αίτημα του Προέδρου της ΟΠΟΤΤΕ για συνάντηση στο εγγύς μέλλον των διοικητικών Συμβουλίων αμφότερων των μερών.


 (Την ΟΠΟΤΤΕ εκπροσώπησαν οι : Αχλαδιανάκης Μ., Χελιουδάκη Μ., Δήμος Β.,Τσούλιας Σ., Τζαβέλλα Μ., Βακουφτσή Κ., Πατσώνα Κ., Ανανιάδου Ε., Καραγεωργόπουλος Δ., Βαρβαρίγου Κ.)