Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Πραγματοποιήθηκε στη Βουλή εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΟΠΟΤΤΕ στις 17 Ιανουαρίου 2014. Εκτός από τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο παρευρίσκοντο και οι κ.κ. Ραχήλ Μακρή, Τέρενς Κουίκ και Παύλος Χαϊκάλης και από την Ομοσπονδία παρίσταντο οι : Αχλαδιανάκης Μ., Κοντός Θ., Χελιουδάκη Μ.,Δήμος Β., Τσούλιας Σ., Τζαβέλλα Μ., Βακουφτσή Κ., Πατσώνα Κ., Ανανιάδου Ε., Καραγεωργόπουλος Δ., και Βαρβαρίγου Κ.
Από την ΟΠΟΤΤΕ έγινε ενημέρωση για τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα των τριτέκνων οικογενειών και παρεδόθη τροποποιημένο σχέδιο Νόμου περί πολυτεκνίας από το τρίτο παιδί, το οποίο υποσχέθηκε ο κ. Καμμένος πως θα υπογραφεί από όλους τους Βουλευτές του, πράγμα το οποίο θα ανοίξει ως φαίνεται τον δρόμο για υπογραφή και από άλλους Βουλευτές. Και αυτό γιατί θεωρεί δίκαιο το αίτημα μας συμφωνώντας μαζί μας πως αυτή η τροποποίηση θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του μεγίστου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
 Αφού δε αποχώρησε ο κ. Καμμένος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων η συζήτηση συνεχίστηκε με την κ. Μακρή και τον κ. Χαϊκάλη οι οποίοι υποστήριξαν πως το δημογραφικό πρέπει να γίνει μέρος της εθνικής πολιτικής και το πρωτογενές πλεόνασμα θα πρέπει να μοιραστεί στις κοινωνικές ομάδες των Πολυμελών Οικογενειών ( με αναλογία σε πολύτεκνους και τρίτεκνους ).