Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Κον ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΑ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΣΠΥΡΌΠΟΥΛΟ

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) αποτελούμενη από τη ΓΓ Σούλα Βακουφτσή, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μαίρη Χελιουδάκη και το μέλος του ΔΣ Μαίρη Νερούτσου, συναντήθηκε με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο.
Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την ΟΠΟΤΤΕ, για τις δράσεις, τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες και κυρίως το τελευταίο διάστημα , με την αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος, του φυσικού αερίου, της βενζίνης, τις υπερβολικές αυξήσεις στα τρόφιμα με το κόστος να είναι δυσβάσταχτο, με συνέπεια πολλές οικογένειες να φτωχοποιούνται.
Και φυσικά συζητήθηκε το μείζον θέμα του Δημογραφικού. Στο κ. Σπυρόπουλο δόθηκαν αναλυτικά στοιχεία και επιστολή με τα αιτήματα των τρίτεκνων.
Από την πλευρά του ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είπε ότι τα αιτήματα είναι δίκαια και πρέπει να στηριχθούν από την κυβέρνηση με πακέτο μέτρων.
Επίσης επισήμανε ότι για το ΠΑΣΟΚ το πρόγραμμα κοινωνικής στέγης μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος και να παρέχει ασφαλή προοπτική για νέα ζευγάρια.
Κλείνοντας είπε ότι θα επεξεργαστούν τις προτάσεις μας και θα υπάρξει παρέμβαση από την κοινοβουλευτική ομάδα στην προσπάθεια στήριξης των τριτέκνων οικογενειών.
Συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεργασία για όλα τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και τους τρόπους επίλυσης του Δημογραφικού.