Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΙΟΝ 10% ΣΤΟ S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ

 ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΙΟΝ 10% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ

ΤΑ S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.
ΤΑ S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ club card ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ card club ΚΡΗΤΙΚΟΣ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ !!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ κ. Δημήτρης Κοντός ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!!!!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ