Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.



Σας ενημερώνουμε σχετικά με την επιλογή της καλύτερης ζωγραφιάς στον διαγωνισμό μας και την επιλογή της, ότι συμμετείχε το Δ.Σ του Συλλόγου μας και η εικαστικός Καλλιόπη Τσιμιτσή και Μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων.

""Πραγματικά ήταν δύσκολη η διαδικασία επιλογής από μέρους μας διότι ήταν όλες υπέροχες και οι περισσότερες εντός θέματος!!

Ομως επιλέγουμε την συγκεκριμένη, διότι χωρίς πολλά λόγια και λεζάντες, με μια μάτια, βλέπεις την εξάπλωση της πανδημίας και την δυσφορία της γης.

Ενα μεγάλο μπράβο στην μικρή καλλιτέχνιδα η όποια με λίγες ξυλομπογιές και εύστοχο σχεδιασμό κατάφερε να διατυπώσει την όλη κατάσταση"" .
Τσιμιτσή Καλλιόπη Εικαστικός.

Επίσης παρακαλούνται όλοι οι μικροί μας φίλοι που συμμετείχαν στον διαγωνισμό να περάσουν από τα γραφεία μας να πάρουν το δωράκι τους για την συμμετοχή τους.

Σας ευχαριστούμε.



Η μικρή μας ζωγράφος παρέλαβε το δώρο της!! Συγχαρητήρια Αλίκη!!