Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΖΗΤΑΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 ΘΕΜΑ : « Έκπτωση στις Τρίτεκνες Οικογένειες »
Κύριοι, η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) η οποία εκπροσωπεί 56 συλλόγους-μέλη από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας και αριθμεί 220.000 μέλη.
Οι πολυμελείς οικογένειες με τρία τέκνα έχουν εδώ και μια δεκαετία αναγνωριστεί επισήμως και νομοθετικά από το Ελληνικό Κράτος ως ευαίσθητη κοινωνική ομάδα χρήζουσα προστασίας, κάτι που άλλωστε ανταποκρίνεται και στα δημογραφικά δεδομένα της χώρας μας.
 Η πανδημία του Covid-19 δημιούργησε νέα δεδομένα ειδικά στον τουρισμό, που θα αντιμετωπίσει σοβαρότατα προβλήματα .
Ας κάνουμε την κρίση ευκαιρία. Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις τουρισμού και θέλουμε να συμβάλουμε με προτάσεις μας που θα βοηθήσουν.
Γίνεται μια προσπάθεια από την ΟΠΟΤΤΕ να βοηθήσουμε στον εσωτερικό τουρισμό, γι αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε την παροχή έκπτωσης στα Μέλη των Τριτεκνων Οικογενειών μας στα καταλύματα που εκπροσωπείτε ώστε να μπορέσουν οι Πολυμελείς Οικογένειες από όλη την Ελλάδα (με την επίδειξη της Τριτεκνικής Ταυτότητας Μέλους) και φέτος να κάνουν διακοπές και να στηρίξουν την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας μας.
Να δώσουμε τη δυνατότητα στους συλλόγους μας να διοργανώσουν εκδρομές .
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι Ναυτιλιακές εταιρείες και ΚΤΕΛ έχουν χορηγήσει έκπτωση στους τρίτεκνους με την κάρτα μέλους , οπότε έχουν το πλεονέκτημα μετακίνησης.
Η αποδοχή του αιτήματος μας αποτελεί σημαντικό εργαλείο άσκησης δημογραφικής πολιτικής σε μια περίοδο που η όξυνση του προβλήματος αυτού στην χώρα μας αρχίζει να έχει ιδιαίτερα αρνητικές οικονομικές ,κοινωνικές και κυρίως γεωπολιτικές επιπτώσεις.
 Η απόφαση σας θα αναρτηθεί στο site της ΟΠΟΤΤΕ και των συλλόγου - μελών της ΟΠΟΤΤΕ πανελλαδικά.
Πραγματικά θα το εκτιμούσαμε αν θα μπορούσατε να εξετάσετε την συγκεκριμένη αίτησή μας καθώς περιμένουν όλες οι τρίτεκνες οικογένειες την συμβολή σας.
 Ευελπιστούμε για την ανταπόκριση σας στο εύλογο αίτημά μας.
 Είμαστε διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία και παρακαλούμε όπως ορίσουμε μια συνάντηση για περαιτέρω ενημέρωση και γνωριμία.
Με εκτίμηση Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΟΤΤΕ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΕΡΑΣΙΝΑ