Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ ΕΚΠΤΩΣΗ

Η εταιρία Athens OPEN TOUR παρέχει έκπτωση 50% στις τρίτεκνες οικογένειες , οι οποίες είναι μέλη των συλλόγων της ΟΠΟΤΤΕ με την επίδειξη της ανανεωμένης κάρτας τριτεκνίας. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις γραμμές τις οποίες μπορείτε να δείτε στον συνημμένο χάρτη. Και πιο συγκεκριμένα: Αθήνα, Πειραιά, Athens Riviera & Beaches, Ηράκλειο & Αμμουδάρα. Στα συνημμένα Timetable μπορείτε να δείτε όλες τις στάσεις και τις ώρες αναχωρήσεων από κάθε στάση. Σας επισημαίνω ότι τα λεωφορέια στην Αθήνα λειτουργούν όλο το χρόνο και στο Ηράκλειο & την Αμμουδάρα λειτουργούν από 15/05 έως 20/10. Επίσης, στο Ηράκλειο και την Αμμουδάρα, η έκπτωση ισχύει σε όλες τις εταιρείες και όχι μόνο στα κίτρινα λεωφορεία. Athens Open Tour 10, Stadiou Str. 105 64 Athens – GR | Τ: +30 210 88 15 207 | F: +30 211 78 03 780 | E: info@athensopentour.com