Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DECOUPAGE ΣΕ ΚΕΡΙ. Σας ενημερώνουμε οτι το επόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 5 το απόγευμα στον χώρο του Συλλόγου μας η κ. Σοφία θα μας δείξει την τεχνική Ντεκουπαζ σε κερί για τις Πασχαλινές μας δημιουργίες!! Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ με δώρο το κερί που θα φτιάξετε. Για να δηλώσετε συμμετοχή και κράτηση θέσης επικοινωνήστε με το τηλ. μας. 2821094334

Σας ενημερώνουμε οτι το επόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 5 το απόγευμα στον χώρο του Συλλόγου μας η κ. Σοφία θα μας δείξει την τεχνική Ντεκουπαζ σε κερί για τις Πασχαλινές μας δημιουργίες!! Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ με δώρο το κερί που θα φτιάξετε. Για να δηλώσετε συμμετοχή και κράτηση θέσης επικοινωνήστε με το τηλ. μας  2821094334.