Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο Yπουργός Παιδείας για τις μετεγγραφές των φοιτητών της Αρχιτεκτονικής


 Στο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνεται ειδική πρόβλεψη για τους επιτυχόντες στις Σχολές Αρχιτεκτονικής το ακαδημαϊκό έτος 2014-15. Οι επιτυχόντες δικαιούνται να μετεγγραφούν με βάση το νέο σύστημα μοριοδότησης. Οι μετεγγραφές θα πραγματοποιηθούν με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και ο αριθμό τους θα είναι τουλάχιστον ίσως με το 15% του αριθμού των εισακτέων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Για όσους φοιτητές δεν μετεγγραφούν βάσει αυτής της ρύθμισης, θα ληφθεί μέριμνα, ώστε α) να εξασφαλιστεί κατά προτεραιότητα η στέγαση και η σίτισή τους στις σχολές στις οποίες πέτυχαν την εισαγωγής τους, β) να τους δοθεί η δυνατότητα επιλογής άλλης Σχολής στον τόπο που επιθυμούν στην οποία θα μπορούν να εισαχθούν με βάση τα μόρια εισαγωγής.
Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ των άλλων σε έγγραφό του ο Υπουργός Παιδείας ως απάντηση σε επιστολή φοιτήτριας.
πηγή: news.gr