Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 24ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 24ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Μαμά Ελλάδα κοιμήσου…… δεν έχεις παιδιά να μεγαλώσεις !!!
Το 2023 οι θάνατοι ήταν περισσότεροι των γεννήσεων κατά 57.343.
Η Ελλάδα δεν κάνει πια παιδιά – Υπογεννητικότητα.
Στο Σύνταγμα, μπροστά στο ναό της Δημοκρατίας, μπροστά στα μάτια του Αθηναϊκού λαού, αντιπρόσωποι συλλόγων Τριτέκνων Ελλάδας με μπροστάρη την Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας -ΟΠΟΤΤΕ.
Διαμαρτυρήθηκαν:
Για τον δημογραφικό κατήφορο της Ελλάδας.
Η συρρίκνωση της Ελλάδας δεν είναι μόνο υπόθεση των Τριτέκνων αλλά όλων των Ελλήνων.
Κάθε χρόνο διαγράφεται από τον χάρτη μια πόλη 57.343 κατοίκων.
Η ύπαιθρος ερημώνεται, χωριά εγκαταλειμμένα, κάτοικος κανένας.
Για να αφυπνιστούν οι κυβερνώντες και όλο το κοινοβούλιο, τι πρέπει να γίνει; Έπεσε ατομική βόμβα δεν υπάρχει κάτοικος, δεν υπάρχει σχολείο, δεν υπάρχει γεωργία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ.
Επιπλέον, η οικονομική και κοινωνική επιβάρυνση λόγω της υπογεννητικότητας έχει αρχίσει να αντανακλάται σε πολλούς τομείς της κοινωνίας, όπως η πρόνοια, η υγεία και η ανάπτυξη.
Δεν υπάρχουν παιδιά να στρατευθούν, να εργαστούν, να σπουδάσουν.
Οι οικονομικοί δείκτες κάποια στιγμή θα ανέβουν αλλά πως θα κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη; Με τους Έλληνες να φεύγουν στο εξωτερικό γιατί η ζωή μας δεν αντέχεται, πως να ζήσεις με ψίχουλα, πως να κάνεις οικογένεια;