Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Θερμότατες ευχαριστίες μας σ’ εκείνους που στέκονται δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας και στις πολυμελείς οικογένειες στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Συλλόγου Τριτεκνων Χανίων.

 θα θέλαμε να εκφράσουμε και δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες μας σ’ εκείνους που στέκονται δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας και στις πολυμελείς οικογένειες στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Συλλόγου Τριτεκνων Χανίων.

Σας ευχαριστούμε!!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρές στις οικογένειες σας!!!Ο χρήστης Α.Ο Φοίνικας Χανίων Ιταλικη Ακαδημια αισθάνεται ευλογημένη με το χρήστη ELPISNIKI στην τοποθεσία ELPISNIKI.

4 ημ. Χανιά 
⚽💪Την Τετάρτη 20/12 ,στις αθλητικές εγκαταστάσεις του πολυχώρου Elpisniki,οι ομάδα μας και η ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννου διασταύρωσαν τα ξίφη τους,για καλό σκοπό.....
🏆Την αρχή έκαναν τα τμήματα Κ10 των δύο ομάδων σε ένα δυνατό ματς με πολλά γκολ ,πολλές φάσεις,πολλά χαμόγελα και γιορτινή διάθεση από τους αθλητές....
⚽Έπειτα την σκυτάλη πήραν οι μπαμπάδες των αθλητών των δύο ομάδων ,που παρά τα λιιιγο παραπάνω χρονάκια ,και τα λιιιιιιιγο παραπάνω κιλακια που είχαν ,τα έδωσαν όλα και προσέφεραν θέαμα επιπέδου Champions League ,με φάσεις εκατέρωθεν,δυνατές μονομαχίες ,απίστευτες αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες,και κατά διαστήματα,ζογκλερικα που άφηναν άφωνους τους θεατές..💪💪💪
🏆⚽💪Τελικός κερδισμένος ,η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, που έχουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης..
🏆Τα τρόφιμα και τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν,παραδόθηκαν στον σύλλογο τριτεκνων νομού Χανίων την πρόεδρο κυρία Χελιουδακη Μαίρη και στην διαδικτυακή ομάδα βοήθειας "Βοηθά με να μπορώ" στην κυρία Μπαχτσαβανη Ανδρονικη που έδωσαν το παρών και στήριξαν την δράση μας αυτή...
🇮🇹🇬🇷⚽Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες του πολυχώρου Elpisniki,για την παραχώρηση των γηπέδων για τον σκοπό αυτό ,ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννου για την αποδοχή της πρόσκλησης μας στο φιλανθρωπικό αυτό ματς,καθώς και σε όλους τους γονείς και αθλητές που έδωσαν το παρών και στήριξαν με κάθε τρόπο την δράση μας αυτή,.
Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε πολλά...
Φοίνικας Χανίων Ιταλική Ακαδημία
🇮🇹🇮🇹🇬🇷🇬🇷⚽⚽🏆🏆💪💪
📸📸 Φωτογραφικό υλικό από τον κύριο Ηλία Γαττα τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά..📸📸