Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΝΊΩΝ .

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΝΊΩΝ .
θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την παροχή έκπτωσης σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, που είχε ως στόχο να ενισχύσει τις πολύτεκνες οικογένειες που, αντικειμενικά, έχουν αυξημένες ανάγκες και δοκιμάζονται περισσότερο αυτή την περίοδο.
Παράλληλα σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα ισχύς της ενέργειας αυτής. Από 1 Οκτωβρίου όσοι πελάτες μας επωφελούνταν την έκπτωση 6% θα πάνε αυτόματα στην έκπτωση του 3%, χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσουν κάποια διαδικασία.
Η νέα έκπτωση 3% θα ισχύει σε όλα τα προϊόντα που ίσχυε και το 6% μέχρι σήμερα. Επιπρόσθετα η έκπτωση που μπορούν να επωφεληθούν όλα τα μέλη σας σε όλα τα κρητικά προϊόντα είναι 5%.
Τέλος, μένουμε σταθερά δίπλα στους συλλόγους τριτέκνων και πολυτέκνων για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα τις περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα που οι ανάγκες είναι αυξημένες.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την άψογη συνεργασία.