Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Πανελλαδική συγκέντρωση-διαμαρτυρία στην ΔΕΘ την 9η Σεπτεμβρίου 2023

 Μην καταδέχεσαι να ρωτάς:"Θα νικήσουμε;

θα νικηθούμε;
Πολέμα!"
Νίκος Καζαντζάκης
Κόντρα στις απαισιόδοξες προβλέψεις για τη συμμετοχή μας στη διαμαρτυρία της ΔΕΘ την 9η Σεπτεμβρίου 2023 λόγω αποκλεισμού Εθνικής οδού, εκπρόσωποι της ΟΠΟΤΤΕ ήταν παρών στη Πανελλαδική συγκέντρωση-διαμαρτυρία .
Πιστοί στο καθήκον και την υποχρέωση να εκπροσωπήσουμε τις πολυμελείς οικογένειες, να συμπαρασταθούμε στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, στη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος από τις πυρκαγιές, υψώσαμε φωνή διαμαρτυρίας και με τα πανό μας να προβάλλουν το μήνυμα του Δημογραφικού.
Η φυσική παρουσία της ΟΠΟΤΤΕ στη συγκέντρωση αναδεικνύει τον αγώνα και την αποφασιστικότητα μας στη διαμαρτυρία και προσδίδει θετική ενέργεια αλλά και την ενότητα των μαζικών φορέων για κοινούς σκοπούς.
Η πορεία είχε δυναμικότητα, με συνθήματα επίκαιρα, επιβεβαιώσαμε την αποφασιστικότητα μας να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα και το καλό των τρίτεκνων οικογενειών .