Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ.

Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του πρώην Στρατοπέδου Μαρκοπούλου
Η συγκεκριμένη γιορτή θα περιλαμβάνει περιβαλλοντικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου και τα Γραφεία Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Μία σειρά από αθλήματα και αθλοπαιδιές (ποδόσφαιρο αλάνας, βόλεϊ, basketball 3x3, bocce, petange, badminton, κωπηλασία & krav maga κ.α.) θα πραγματοποιηθούν περιμένοντας μικρούς και μεγάλους να παίξουν και να χαρούν τη φύση, ενώ θα υπάρχουν ξεχωριστές ποδηλατικές διαδρομές όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να φέρουν το ποδήλατό τους και να εξερευνήσουν το Πάρκο.