Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Πολυτεχνείο, 49 χρόνια μετά: τα αιτήματα επίκαιρα!

 
Πολυτεχνείο, 49 χρόνια μετά: τα αιτήματα επίκαιρα!
Η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Τα αιτήματα για ψωμί - παιδεία - Ελευθερία ισχύουν και σήμερα.
Όσοι αγωνίστηκαν και όσοι δολοφονήθηκαν από την αμερικανοκίνητη χούντα, μας δείχνουν το δρόμο. Χωρίς αγώνα για αξίες και ιδανικά, η ζωή δεν καλυτερεύει.
Σήμερα που το ψωμί λείπει από πολλά τραπέζια, που η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, στο ρεύμα και τα καύσιμα πνίγει τις οικογένειες, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την διεκδίκηση.
Ο αγώνας για την Ειρήνη αποκτά μεγαλύτερη αξία, όταν ένας ακόμη πόλεμος γίνεται για να πλουτίσουν οι ισχυροί του κόσμου.
Σε πείσμα των ημερών επιμένουμε να διεκδικούμε ζωή με αξιοπρέπεια για τις οικογένειες μας, μειώσεις τιμών και αυξήσεις μισθών, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Μέτρα τώρα για το Δημογραφικό.
Τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον!
Οι τρίτεκνοι συνεχίζουμε τον αγώνα για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση!