Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021


 ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι μετά από απόφαση του ΔΣ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 31/10/21
Η δεύτερη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το καταστατικό μας, και εφόσον δεν πραγματοποιηθεί η απαρτία των Μελών μας την Κυριακή 31/10/21 θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 7/11/2021 καθώς και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου (7 μέλους) Διοικητικού Συμβουλίου, της (3 μελούς) Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και των Εκπροσώπων για την Ομοσπονδία μας ΟΠΟΤΤΕ.
Ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης ορίζεται η 07/11/ 2021 ημέρα Κυριακή ΑΠΟ 11:00 π.μ. ΜΕΧΡΙ 12:00 π.μ. και 12:00 π.μ ΜΕ 18:00 μ.μ ΕΚΛΟΓΕΣ στα γραφεία του Συλλόγου μας, οδός Τέρμα Ζυμβρακάκηδων.
• Επισημαίνουμε ότι και οι Δύο Σύζυγοι (ή ο ένας εφόσον πρόκειται για μονογονεϊκή ) έχουν δικαίωμα ψήφου για την εκλογή του ΔΣ με δικαίωμα να θέσουν μέχρι (4) σταυρούς προτίμησης και μέχρι (2) σταυρούς προτίμησης για την Ελεγκτική Επιτροπή.
• ΠΡΟΣΟΧΗ για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του Συλλόγου στην Ομοσπονδία (ΟΠΟΤΤΕ) δικαίωμα ψήφου έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ από τους δύο Συζύγους ο οποίος μπορεί να θέσει μέχρι (4) σταυρούς προτίμησης.
• Την συγκεκριμένη ημέρα θα υπάρχει η δυνατότητα περιορισμένου αριθμού ανανεώσεων και για να αποφύγουμε το συνωστισμό παρακαλούμε τα μέλη μας που δεν έχουν ανανεώσει να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 05/11/2021.
Οι ανανεώσεις γίνονται στο γραφείο μας τις γνωστές μέρες και ώρες.
Θα μοιράσουμε δωρεάν στα Μέλη μας που θα συμμετέχουν 1 κιλό μέλι ανά οικογένεια. Δικαίωμα στη Διανομή Μελιού θα έχουν ΜΟΝΟ όσοι πρώτα ψηφίσουν στις Εκλογές και μέχρι εξαντλήσεως της διαθέσιμης ποσότητας.
Επίσης θα θέλαμε την εθελοντική προσφορά μελών του Συλλόγου για την εφορευτική επιτροπή για τη διεξαγωγή των εκλογών.
Δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου:2821094334 και 6976330980
Τα μέλη κατά την προσέλευση τους στη ΓΣ , τις Εκλογές και τη Διανομή
• θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ τους ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ COVID του τελευταίου εξαμήνου
ή RAPID TEST 48 ΩΡΩΝ και να είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ για το έτος 2021.
• Κατά την προσέλευση στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στον κλειστό χώρο της εκδήλωσης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!
Εκ του Δ.Σ.
367
Απήχηση
42
Αλληλεπιδράσεις
Δείκτης διανομής
Η προώθηση δεν είναι δυνατή
5