Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

 ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Δες πώς να βοηθήσεις τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι
Ανακοίνωση:
“Μετά τα εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα από όλη την Ελλάδα και την θέληση για στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων σε συνεργασία με τα Super Market Χαλκιαδάκης αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να προσφέρει τρόφιμα με τον εξής τρόπο:
Αγοράζοντας μια δωροεπιταγή από οποιοδήποτε Super Market Χαλκιαδάκη .
Στη συνέχεια ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας βλέποντας τις ανάγκες σε τρόφιμα θα ψωνίζει και θα τα μεταφέρει στον χώρο αποθήκευσης τροφίμων που έχει δημιουργήσει ο Δήμος στο Εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου
Η παραπάνω πρωτοβουλία γίνεται για να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να προσφέρουν και βρίσκονται μακριά αλλά και για να μπορούμε να προμηθευόμαστε είδη που υπάρχουν σε έλλειψη στον καταυλισμό χωρίς να συσσωρεύονται ποσότητες τροφίμων ενός είδους που μπορεί να μη χρειάζονται.
Τα είδη για τα οποία υπάρχει ανάγκη είναι: Γάλα εβαπορέ, Γάλα σκόνη, Καφές, Χυμοί Κρουασάν, Μπισκότα, Κονσέρβες, Παξιμάδια, Κράκερ, Παστέλια, Ρύζι, Μακαρόνια, Πελτές ντομάτας, Όσπρια, Λάδι, Αλάτι, Ζάχαρη, Πάνες για μωρά, Πάνες ακράτειας για ηλικιωμένους, Σερβιέτες, Χαρτί υγείας, Χαρτοπετσέτες, Σακούλες σκουπιδιών, Πλαστικά πιάτα, ποτήρια & σερβίτσια, Σεντόνια, Κουβέρτες, Πετσέτες, Μωρομάντηλα Μπιμπερό, Χλωρίνη, Σαπούνι.”
Super Market Χαλκιαδάκης