Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΕΚΠΤΩΣΗ


                 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
                         Αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο (Γ/23606/18-9-97) Μέλος της Ε.Ο.ΠΕ.
                                       Α.Φ.Μ.: 090279168   Διεύθυνση: ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ & ΛΙΣΣΟΥ 2 ΧΑΝΙΑ 73132
                                           Τηλ.  6946794168 & 6944713633
                                           site: www.chaniavolley.gr  e-mail :chaniavolley@gmail.com


1. Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης  Χανίων (Chania Volley) είναι ένα σωματείο που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του  2006. Έκτοτε αποτελεί  επίσημο αναγνωρισμένο Μέλος της     Ε.Ο.ΠΕ με τον υπ΄ αριθμ. μητρώου (Γ/23606/18-9-97). Ανέλαβε γρήγορα δράση με αποτέλεσμα
  να είναι ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία βόλεϊ στην Κρήτη αριθμώντας περισσότερους από 200 αθλητές και αθλήτριες στα τμήματα του, στα οποία απασχολούνται καταρτισμένοι προπονητές βόλεϊ.
         Ο Σ.Φ.Π. Χανίων (Chania Volley)  διαθέτει αγωνιστικά τμήματα αντρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος συγκέντρωσε εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες που με αγάπη και θυσίες συνδύασαν άριστα τον αθλητισμό με τις ατομικές επιδόσεις στην μόρφωση και την κοινωνική ζωή. Με την βοήθεια ειδικευμένων προπονητών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Σύλλογο, επιτεύχθηκαν σπουδαίες διακρίσεις σε αθλητές και αθλήτριες πλαισιώνοντας αρκετές φορές  τα Εθνικά μας συγκροτήματα.  Τα νέα τμήματα των μικρών αθλητών-τριών προπονούνται στα κλειστά γήπεδα Παλαιάς Ηλεκτρικής , κλειστό γυμναστήριο γυμνασίου Κουμπέ και κλειστό γυμναστήριο γυμνασίου Αμπεριάς.  

2. Το ΔΣ σκεπτόμενο τους νέους αθλητές-τριες αλλά και τις οικογένειες τους και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες τους ιδίως εν μέσω των τελευταίων συνθηκών που έπληξαν την κοινωνία μας, έχει αποφασίσει να προβεί σε ενέργειες έτσι ώστε να προσφέρει βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο σε ειδικές κατηγορίες νέων μελών του Συλλόγου, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα:

ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΤΙΜΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤON ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ
1
25
20
2
40
35
3
0
0
4
0
0
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Στους νέους αθλητές-τριες με την εξόφληση  δυο συνδρομών προσφέρονται εντελώς δωρεάν δυο (2) προπονητικά T-shirts


                        3.  Σας ενημερώνουμε λοιπόν  ότι όσοι από τα μέλη του Συλλόγου σας επιθυμούν θα μπορούν να έρθουν σε συνεννόηση με τους εξής υπευθύνους των αντιστοίχων τμημάτων:

    α. Λεκάκος Βαγγέλης: προπονητής γυναικείου τμήματος & ακαδημιών τηλ:6979609120
    β. Καράμπελας Λυκούργος: προπονητής γυναικείου τμήματος & ακαδημιών τηλ:6974836644
    γ. Μπουρμπάκης Δήμος: προπονητής αντρικού τμήματος & ακαδημιών τηλ:6944965250

                 4. Κατόπιν  των ανωτέρω υποβάλουμε την παρούσα και παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας προκειμένου η πρόταση μας να μελετηθεί με την ελπίδα και την χαρά ότι θα υποδεθούμε τους νέους αθλητές-τριες στον χώρο του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα.  


Μετά τιμής για το ΔΣ του Συλλόγου