Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΕΗΜΕΡΩΣΗ


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ 
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 59 731 31
 ΧΑΝΙΑ Τηλ. 28210 92036
Fax : 28210 92036 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1976 
ΤΜΗΜΑΤΑ : Στίβος – Συγχρονισμένη Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Κολύμβηση - Άρση Βαρών - Ρυθμική Γυμναστική ΜΕΛΟΣ : ΣΕΓΑΣ – ΕΟΑΒ – ΕΓΟ – KOE - EOYΔΑΤΚ  
Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του συλλόγου μας, κορυφαίου στην Ελλάδα στο στίβο τα τελευταία χρόνια και αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο, το δικό σας και των μελών σας σας ανακοινώνουμε ότι προτιθέμεθα να κάνουμε ειδικές προσφορές στα μέλη σας που θα θέλουν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματά μας. 
Συγκεκριμένα στα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής που γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισσού προσφέρουμε έκπτωση 15% ανά παιδί πάνω στην μηνιαία συνδρομή των 35 Ευρώ. 
Επίσης στα τμήματα του στίβου και των ακαδημιών του που γίνονται στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με μηνιαία συνδρομή 25 Ευρώ ανά παιδί, προσφέρουμε συνδρομή 40 Ευρώ στα 2 παιδιά, και 50 Ευρώ στα τρία παιδιά.
Πάντα με την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας. 
Ευχαριστούμε