Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους μαθητές-μέλη τρίτεκνων οικογενειών.

 Αγαπητοί Τρίτεκνοι, σας στέλνουμε την επιστολή που απευθύνεται στον Πρωθυπουργό & Υπουργό Παιδείας  .


Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως
 ΘΕΜΑ : Δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους μαθητές-μέλη τρίτεκνων οικογενειών.


 Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, απευθυνόμαστε σε εσάς με την ελπίδα και την αγωνία πως θα υπάρξει ανταπόκριση στις ανάγκες των μαθητών-παιδιών μας.
 Κάνουμε το χρέος μας, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών απέναντι στις οικογένειες μας και τους συνανθρώπους μας, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
 Ακολουθούμε όπως οφείλουμε τις οδηγίες των επιστημόνων. Προσπαθούμε παρά τις δυσμενείς για τις οικογένειες μας οικονομικές συνθήκες να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.
 Ζητάμε από εσάς να δείξετε την ευθύνη και την ευαισθησία που χρειάζεται ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ανταποκριθούν στην εξ αποστάσεως επικοινωνία μαθητών -εκπαιδευτικών που θα συμβάλλει να μην χάσουν την επαφή με τα γνωστικά αντικείμενα που έχουν διδαχτεί, να έχουν δημιουργικές ασχολίες όσο είναι κλεισμένα στο σπίτι.
 Είναι σίγουρο και αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία από εμάς πως σε κάθε ένα από τα δικά μας σπίτια, δεν επαρκεί ο αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών για όλα τα μέλη των οικογενειών μας.
 Αν συνυπολογίσουμε πως αρκετοί από τους γονείς εργάζονται με τηλεργασία τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
 Ζητάμε λοιπόν να μεριμνήσετε ώστε να εξασφαλιστεί η δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους μαθητές-μέλη τρίτεκνων οικογενειών.
Ευχαριστούμε ελπίζοντας στην άμεση ανταπόκριση σας .

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ Δ/ση: Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα Πληροφορίες:
Κοντός Δημήτριος, Πρόεδρος,
Βακουφτσή Κερασίνα , Γ. Γραμματέας,
Email: info@opotte.gr & opotte@gmail.com
Blog: www.opotte.gr & www.opotte.blogspot.com