Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

"Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου στο Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Χανίων"

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ευχαριστούμε θερμά, δημοσίως, το Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Χανίων και συγκεκριμένα την Πρόεδρο κ. Μαρία Χελιουδάκη καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ευγενική τους χορηγία προς το Σωματείο μας πέντε χιλιάδων (5000) γαντιών μίας χρήσης και 2 ψηφιακών ανέπαφων θερμομέτρων.
Η Ένωσή μας, εν συνεχεία θα διαμοιράσει στους συναδέλφους μας τα γάντια αυτά, ως συνέχεια της προσπάθειάς μας να τους θωρακίσουμε με υγειονομικό υλικό το οποίο είτε προμηθευτήκαμε από το ελεύθερο εμπόριο είτε εξασφαλίσαμε μέσω χορηγιών.
Η συγκεκριμένη χορηγία μόνο συγκίνηση προκαλεί, βλέποντας ελληνικές οικογένειες τριτέκνων, οι οποίες σίγουρα έχουν περισσότερες ανάγκες από τις υπόλοιπες, να δωρίζουν υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους μας από το υστέρημά τους.
Ως φαίνεται η μοναδική ελληνική λέξη που δεν μεταφράζεται στην Αγγλική… το «φιλότιμο» …ζει και βασιλεύει …
Οφείλουμε να προχωρήσουμε!