Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

ΣΥΝ/ΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ) Απόφαση 1017/2010 Μ. Π. Αθηνών Δ/ση: Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα Κιν. 6949594846 Ταχυδρομική Δ/νση : Αθηνάς 67 –Νέα Δημητριάδα, Βόλος, ΤΚ 38222 Πληροφορίες: Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος, τηλ: 6974060758 Βακουφτσή Κερασίνα, Γ. Γραμματέας, τηλ: 6949594846 Ε Mail: οpotte@gmail.com Blog: opotte.blogspot.com Αθήνα: 9-12-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ Φτάνει πια! Οι τρίτεκνοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται... σαν πλούσιοι. Παρά τις δεσμεύσεις για κοινωνική ευαισθησία, για θετική αντιμετώπιση του έντονου δημογραφικού προβλήματος από την κυβέρνηση, οι τρίτεκνοι μένουν εκτός της κυβερνητικής ρύθμισης για το "κοινωνικό μέρισμα". Έξω ακόμα και από τη ρύθμιση για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που αγόρασαν οι πολυμελείς οικογένειες με παρότρυνση του κράτους για να μπορούμε να μεταφέρουμε τις οικογένειες μας. Όταν υπάρχει δυνατότητα φορολογικών ελαφρύνσεων για τις ΠΑΕ, δεν μπορεί να μην υπάρχουν για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Απαιτούμε - δεν επαιτούμε - να συμπεριληφθεί ρύθμιση για τις τρίτεκνες οικογένειες με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Καλούμε τον πρωθυπουργό - που είναι τρίτεκνος - την κυβέρνηση, τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, σε μια Ελλάδα που γερνάει, σε μια διαρκή λιτότητα, που για πολλά χρόνια και η πολυμελής οικογένεια στενάζει από τα οικονομικά βάρη, την ανεργία, τη μετανάστευση των παιδιών της. Διεκδικούμε να ζήσουμε τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια!