Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος ο χορός του συλλόγου Τριτέκνων νομού Χανίων.
 Η εκδήλωση έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα του κέντρου "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ " και το κέφι ήταν άφθονο.
 Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο στις ομιλίες των μελών του Δ.Σ. όσο και τους χαιρετισμούς κυριάρχησε το θέμα της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού της χώρας μας, όπως πολύ σωστά ανέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χελιουδάκη Μαρία.
Η Γεν. Γραμματέας κ. Μαρμαριτσάκη Ελένη ευχαρίστησε όλες τις επιχειρήσεις που χρόνια τώρα, στηρίζουν τα Μέλη του Συλλόγου με εκπτώσεις καθώς και τις Ναυτιλιακές εταιρίες "ΑΝΕΚ" και "ΜΙΝΩΙΚΕΣ" και ιδιαιτέρως το Υπεραστικό Κτελ Κρήτης.
Μετά την κοπή πίτας,ακολούθησε γλέντι με πολύ κέφι και χορό υπό την ορχήστρα του "Βαλεντίνου" Ευχαριστούμε όλα τα Μέλη μας, που 9 χρόνια τώρα στηρίζουν τον Σύλλογο Τριτέκνων Χανίων και επίσης τον Σύλλογο Πολυτέκνων Χανίων που παρευρέθησαν στην Πίτα μας, και είναι πάντα δίπλα μας ,στους αγώνες και στις διεκδικήσεις που καταβάλλουμε για την στήριξη των Πολυμελών οικογενειών μας.