Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣΤην Δευτέρα 15  Μαΐου  από 09:30 έως 14:30 στην ΠΛΑΤΕΙΑ στις ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΟΧΙ ο Σύλλογος θα διανέμει στα μέλη του Δωρεάν ΝΤΟΜΑΤΕΣ από τον Συνεταιρισμό  Οπωροκηπευτικών  Κουντούρας . (Παράκληση  στα μέλη μας, να κρατάνε τις ταυτότητες τους θεωρημένες ,για το 2017)Πληρ. στο τηλ.6972263488.  Το γραφείο του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστό.
Όσο αναφορά τα μέλη της επαρχίας  ΚΙΣΣΑΜΟΥ  η διανομή θα γίνει έξω από  το Δημαρχείο αργά το μεσημέρι πληρ. στο τηλ. της κ. Ειρήνη  Αλεξανδράκη -Μουντάκη 6986606098