Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Πότε θα καταβληθεί το Οικογενειακό επίδομα, τέταρτη δόση, 2016.

Προσπάθειες ώστε τα Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ να καταβληθούν λίγο πριν ή μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων καταβάλλουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στόχος των υπηρεσιών του ΟΓΑ είναι η επόμενη καταβολή των Οικογενειακών Επιδομάτων να γίνει πριν τις γιορτές, χωρίς ωστόσο να μπορεί ακόμα να προσδιοριστεί η ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται, ότι κανονικά η επόμενη καταβολή είναι για τις 20 Ιανουαρίου, αλλά για ευνόητους λόγους καταβάλλονται προσπάθειες ώστε οι οικογένειες που έχουν ανάγκη να τύχουν της οικονομικής αυτής στήριξης πριν τα Χριστούγεννα.

Η επεξεργασία των αιτήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αρμόδιους να υπολογίζουν ότι οι δικαιούχοι της επόμενης, τέταρτης, δόσης μάλλον θα φτάσουν λίγο πάνω από τις 750.000, όταν ο αντίστοιχος αριθμός για την προηγούμενη καταβολή έφτασε τις 717.000.