Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ -ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ;;

 Παρόλο ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών με ταχύτατες πολιτικές εξελίξεις η ΟΠΟΤΤΕ δε βρίσκεται σε ΄΄ηρεμία΄΄ και επικοινωνεί, παρεμβαίνει όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Έτσι την περασμένη Παρασκευή 21 Αυγούστου έγιναν επαφές στην Αθήνα για διάφορα θέματα των τρίτεκνων. Ιδιαίτερα για το θέμα των οπωροκηπευτικών και φρούτων, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία –γιατί δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί συνάντηση –με τη Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας κ. Μαρίνα Κουτσούρη η οποία άκουσε τον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ κ. Μανόλη Αχλαδιανάκη να της εξηγεί τι συμβαίνει με τους συλλόγους σχετικά με το θέμα διανομής των φρούτων.
 Τελικά κανονίστηκε να υπάρξει και νέα επικοινωνία τη Δευτέρα, προκειμένου να αποσαφηνιστούν κάποια θέματα που τέθηκαν από την ΟΠΟΤΤΕ.