Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

     Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 το Συμβούλιο της Επικρατείας, συζητά το απαράδεκτο αίτημα που κατέθεσαν οι Αρχιτεκτονικές Σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης ώστε να μην εφαρμόσουν το νόμο που επιτρέπει την μεταγραφή των τριτέκνων και πολυτέκνων φοιτητών.

 ΠΡΟΣΟΧΗ, εάν περάσει από το ΣτΕ το αίτημα αυτό θα οδηγηθούμε σε αναστολή λειτουργίας του νόμου που ψηφίστηκε από την Βουλή. 
Αβέβαιη θα είναι η αντίδραση των ΑΕΙ και ΤΕΙ, που έχουν ήδη δεχθεί τους πρωτοετείς φοιτητές. Ακόμη μεγαλύτερο θα είναι το πρόβλημα για τα παιδιά μας ,που τώρα είναι στην τρίτη Λυκείου. Απόφαση της ομοσπονδίας τριτέκνων είναι να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας (ανεξάρτητα από την παρουσία του δικηγόρου μας που έχει ήδη οριστεί) στο ΣτΕ ώστε η αντίθεση μας να γίνει αισθητή με όσο το δυνατόν περισσότερους τρίτεκνους. 

 ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΑΜΕΑ κ.ά. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ