Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ


Στη κατάμεστη, από τους Τρίτεκνους του νομού Χανίων, αίθουσα στον παιδότοπο ΝΕΤΡΙΝΟ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου Τριτέκνων Χανίων. Στην συνέχεια μετά τούς καθιερωμένους χαιρετισμούς, από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη, τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Πολυτέκνων κ. Δημήτρη Λειψάκη και του Περιφερειακού συμβούλου Κρήτης κ. Γιώργου Κονταξάκη Γεωργίου ακολούθησε η κοπή της πίτας με τα τυχερά φλουριά. Στα παιδιά και στους γονείς προσφέρθηκε κέρασμα ενώ κατά την διάρκεια της γιορτής τα παιδιά παρακολούθησαν παράσταση κλόουν.