Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Την Παρασκευή 22/11/2013 το απόγευμα η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας συναντήθηκε στο μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Ανδρέα Παπαστάμου ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ Σαμαρά. Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τρίτεκνοι σήμερα, το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας και κυρίως το θέμα της εξομοίωσης. Ο κ. Παπαστάμου δεσμεύτηκε να μεταφέρει τη συζήτηση μας στον Πρωθυπουργό συμφωνώντας πως η εξομοίωση είναι ένα απολύτως δίκαιο αίτημα των Τριτέκνων και μιας και δεν έχει δημοσιονομικό κόστος για το κράτος και είναι σύμφωνα και όλα τα κόμματα είναι κάτι απολύτως εφικτό. Επίσης υποσχέθηκε να φροντίσει να συναντήσουμε τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού τον κ. Αθανάσιο Μπούρα και εάν χρειαστεί και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ώστε να προχωρήσει η τροποποίηση του νόμου για την εξομοίωση. 

Την Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Αχλαδιανάκης Μανώλης, η Γ΄ Αντιπρόεδρος Τζαβέλλα Μαριάνθη, ο Αναπληρωτής Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Κοντός Δημήτριος, το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. Ανανιάδου Ευγενία και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής Μπλουχάρη Αικατερίνη.