Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Δελτίο τύπου υποψηφίων ευρωβουλευτών με την #δημιουργια κοινότητα πολιτών Μιχάλης Αλεξακης και Popi Tsimitsi

 Δελτίο τύπου υποψηφίων ευρωβουλευτών με την #δημιουργια κοινότητα πολιτών

Σήμερα 22/5/2024 Επισκευθηκαμε τον σύλλογο Τριτεκνοι Χανιων όπου τα μέλη του ΔΣ και η προεδρος κ.Μαιρη Χελιουδακη μας επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή μιας και είμαστε κι εμείς μέλη του συλλόγου! Τα αιτήματα τους σταθερα τόσα χρόνια με τοσες κυβερνήσεις που ανεβοκατεβαίνουν στην εξουσία ! Η αδιαφορία των κυβερνώντων κι αυτή σταθερή! Μόνο προεκλογικά θυμούνται τους συλλόγους τριτεκνων ανά την Ελλάδα και τάζουν λαγούς με πετραχήλια! Όπως τώρα που εξαγγέλουν ότι ΘΑ εξισώσουν τους τρίτεκνους με τους πολύτεκνους! Μέχρι τώρα έμπρακτα οι κυβερνήσεις επι σειρά ετών με τα επιδόματα προς τους «επενδυτές» πριμοδοτούν την λαθρομετανάστευση παραμελώντας την τρίτεκνη οικογένεια πετώντας της ένα ξεροκόμματο Α21 που εξανεμίζεται μόλις πας στο σούπερ μάρκετ ! Ζητάμε να στηριχτούν όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη τρίτεκνοι και πολύτεκνοι να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και οι οικογένειες μας!
Έτσι αγαπάμε εμείς την Ελλάδα!