Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Επίσκεψη στα γραφεία των Τριτέκνων Χανίων πραγματοποίησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαφέρμου

 Επίσκεψη στα γραφεία των Τριτέκνων Χανίων πραγματοποίησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαφέρμου, την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Στη συνάντηση τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου ανέφεραν τα διαρκή αιτήματα τους για εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους, την ανάγκη για λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης της ελληνικής οικογένειας μέσα από φορολογικά κίνητρα και την ανάγκη για δημιουργία δομών προσχολικής αγωγής.
Όπως τονίστηκε, το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας αναδεικνύει την άμεση προτεραιότητα για την στήριξη της νέας γενιάς στην κατεύθυνση να δημιουργήσει οικογένεια.
Στη συνάντηση εκ μέρους τη ομοσπονδίας Τρίτεκνων ΟΠΟΤΤΕ και Πρόεδρος των Τριτεκνων Χανίων παρευρέθηκε η Πρόεδρος Μαίρη Χελιουδάκη, η γενική γραμματέας του ΔΣ Αριάνα Σούλιαρη, ο ταμίας Θανάσης Κιτρινορίνης και η Γραμματέας του Συλλόγου Στέλλα Βολάνη.
Η κ. Δαφέρμου χαρακτηριστικά δήλωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να θέσει ως κύρια προτεραιότητα της τις πολιτικές στήριξης των οικογενειών διότι το δημογραφικό ζήτημα αποτελεί θεμέλιο λίθο της κοινωνικής συνοχής κάθε κράτους μέλους.