Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΜΕΙΟΝ 6% ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗΣ

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΜΕΙΟΝ 6% ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗΣ
Το τελευταίο διάστημα είχαμε επαφές με τα SM ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ προκειμένου να επαναφέρουμε , το ποσοστό έκπτωσης στα 6% από το 3% ..
Θεωρούμε ότι η θέληση της διοίκησης των s/m να βοηθήσει τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, σε συνδυασμό με την επιμονή μας και φυσικά με τον μεγάλο αριθμό των οικογενειών που εκπροσωπούμε,
έφεραν ένα καλό αποτέλεσμα.
Από τα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ λάβαμε την παρακάτω ενημερωση:
'' Παραμένοντας σταθερά δίπλα στους συλλόγους τριτέκνων και πολυτέκνων για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διπλασιάζουμε το ποσοστό έκπτωσης (από 3% που ίσχυε), οπότε
Συγκεκριμένα για αγορές από 22/11 χωρίς ημερομηνία λήξης
το ποσοστό έκπτωσης που θα μπορούν να επωφεληθούν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες είναι 6%.
Η νέα έκπτωση 6% θα ισχύει σε όλα τα προϊόντα που ίσχυε και το 3% μέχρι σήμερα και θα πραγματοποιηθεί αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ακολουθηθεί κάποια διαδικασία.
Ακόμη, επιπλέον έκπτωση που μπορούν να επωφεληθούν είναι 5% στα κρητικά προϊόντα, όπως ισχύει σε όλους τους πελάτες μας.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι τη νέα χρονιά οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν με σκοπό την μεγαλύτερη έκπτωση για τα μέλη και τις οικογένειές που εκπροσωπούμε!!
Ευχαριστούμε.