Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Σας ενημερώνουμε για την επίσκεψη του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Valirakis Stelios κ. Βαλυράκη Στέλιου με την παράταξη του κ. Σημαντηράκη Παναγιώτη στο γραφείο μας,

 Σας ενημερώνουμε για την επίσκεψη του υποψήφιου

Δημοτικού Συμβούλου Valirakis Stelios κ. Βαλυράκη Στέλιου με την παράταξη του κ. Σημαντηράκη Παναγιώτη
στο γραφείο μας, όπου και συνομίλησε με το Προεδρείο του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Τρίτεκνες οικογένειες καθώς τους εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας, αφού κατά την διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος του ΔΟΚΚΟΙΠ μοριοδότησε τις Τρίτεκνες οικογένειες και συνέβαλε αποτελεσματικά ως προς την μείωση των Δημοτικών Τελών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της Ύδρευσης για τις κοινωνικά ευάλωτες τρίτεκνες οικογένειες του Συλλόγου μας.