Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

 Η Φλόγα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών θα βρίσκεται στα Χανιά την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 και σας περιμένουμε όλους!

Μια όμορφη συνδιοργάνωση με το Δήμος Χανίων - Municipality of Chania και την Παραδοσιακή Στράτα παρουσιάζοντας χορούς του χθες συνδέοντας την παράδοση με τον εθελοντισμό!
Η πορεία της θα ξεκινήσει από το Νεώριο Μόρο στο Ενετικό Λιμάνι, στις 19:30 μαζί με το Παραδοσιακό δρώμενο Στράτα.
Η πορεία που θα ακολουθήσουμε θα είναι προς το Γυαλί Τζαμί όπου θα ανάψουν οι δάδες και θα χορέψουν τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στη στράτα, και θα καταλήξει στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Χανίων (Ναός των Εισοδίων). Εκεί στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας.
Τον βωμό θα ανάψουν οι αθλητές του τμήματος ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ και ΤΕΑ του Ν.Ο.Χ.
Οποίος επιθυμεί να λάβει μπλουζάκι για τη λαμπαδηδρομία θα δίνονται και τη Δευτέρα 28/8 19:00-21:00 στο γραφείο του συλλόγου μας, Δραγουμη 2.
(Για οποιοσδήποτε πληροφορία καλείτε στο
6974937983)