Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ευχές για καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις!!!

 Ευχές για καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές (ΕΠΑΛ και Γενικών Λυκείων αντίστοιχα) που δίνουν τη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι κόποι όλων αυτών των ετών και ιδιαίτερα της τρέχουσας χρονιάς, με τις εκατοντάδες ώρες μαθημάτων, τα συνεχόμενα διαγωνίσματα, τις αγωνίες και τα ξενύχτια ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν.
Τα σχολικά σας χρόνια ολοκληρώνονται φέτος και νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Το Πανεπιστήμιο συνιστά έναν νέο κύκλο της ζωής σας γεμάτο γνώσεις και εμπειρία που θα σας ακολουθούν σε όλη σας την πορεία, επαγγελματική αλλά και προσωπική.
Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος, με απόλυτη θέληση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή για νέες εμπειρίες είτε τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά είτε δεν είναι.
Το ταξίδι των επιλογών σας μόλις άρχισε!!!
Ακολουθεί συν/μη επιστολή.