Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ανανέωση έκπτωσης στο σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

 Σας ενημερώνουμε ότι

ανανεώθηκε η έκπτωση στο σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ για έναν χρόνο ακόμη.
Επίσης έχουμε παραλάβει νέες κάρτες με έκπτωση μείον 10% για όσους δεν έχουν πάρει
Να σας υπενθυμίσουμε ότι επωφελείστε της επιπλέον έκπτωσης 10% στο σύνολο της απόδειξής σας για όλα τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά, από όλες τις κατηγορίες όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, τυριά και αλλαντικά κοπής,
ψωμί, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης, όλα δηλαδή τα είδη που χρειάζεται όποια οικογένεια έχει τη χαρά να φροντίζει καθημερινά πολλά μέλη!
Επιπλέον, για κάθε 2€ αγορών, κερδίζετε 1 πόντο. Μόλις συμπληρώσετε 500 πόντους κερδίζετε 5€, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα.
Η έκπτωση 10% ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων και στο e-shop μας και αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής.