Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια και την άμεση κινητοποίηση της χώρας μας, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και τη Συρία

 

Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια και την άμεση κινητοποίηση της χώρας μας, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και τη Συρία, που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς των τελευταίων ημερών.
🤝Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Κρήτης, από την Πέμπτη 09/02 έως και τη Δευτέρα 13/02, θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης 📍στις αποθήκες του Δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα (Κύπρου 10),
👉από τις 8:30 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι (καθημερινές).
Τα είδη που θα συγκεντρώνονται είναι:
▪️️κουβέρτες
▪️παπλώματα
▪️υπνόσακοι και σκηνές
▪️ιατροφαρμακευτικό υλικό.
Υπογραμμίζεται πως οι κουβέρτες και τα παπλώματα πρέπει να είναι επιμελώς συσκευασμένα, ώστε να αντέξουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.chania.gr/.../munic.../seismostoyrkia722023.html