Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

2os ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ

 

Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων ν. Χανίων
Σε συνέχεια της τηλεφωνικής Επικοινωνίας της προέδρου Τριτεκνων Χανίων κ. Μαιρη Χελιουδακη με τον πρόεδρο της κοινότητας Περιβολίων κ. Πετρος Μιχαηλιδης σας ενημερώνουμε.
ΑΓΑΠΗΤΆ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΧΑΝΊΩΝ
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 5 ΚΑΙ 10 ΧΛΜ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ε-MAIL ΣΤΟ gyros.perivolion@gmail.com ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΝΟΜ/ΜΟ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ T-SHIRT.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.