Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ Σ/Μ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
Ο Σύλλογος Τριτεκνων Ν. Χανίων ενημερώνει τους Τριτεκνους των Χανίων
ότι διπλασιάστηκε η έκπτωση στα Super Markets ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α. Ε. με έκπτωση σε ποσοστό μείον 6% σε όλα τα προϊόντα.
Δικαιούχοι της έκπτωσης είναι όλα τα μέλη της οικογένειας ( γονείς , παιδιά ) αρκεί να έχουν την κάρτα Τριτεκνων θεωρημένη για το 2022.
Για την έκπτωση θα πρέπει ο κάθε Τριτεκνος να πάει σε ένα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ έχοντας μαζί του την κάρτα Τριτεκνων Χανίων θεωρημένη για το 2022.
Όσοι δεν έχουν θεωρήσει για το 2022 παρακαλούνται να έρθουν πρώτα στο γραφείο μας κατά τις ώρες λειτουργίας του συλλόγου μας.

ΤΈΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΤΩΝ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ .