Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνάντηση Αντιπροσωπείας Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων με τον Τομεάρχη των καταστημάτων Χανίων –Ρεθύμνου των s/m Χαλκιαδάκης κ. Μανούσο Μπούχλη με θέμα «εκπτώσεις Τριτέκνων».
Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 17/10/22, συνάντηση αντιπροσωπείας Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων με την Πρόεδρο κ. Μαρία Χελιουδάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Πέτρο Τεπερίδη με τον Τομεάρχη των καταστημάτων Χανίων και Ρεθύμνου κ. Μανούσο Μπούχλη με σκοπό την περαιτέρω στήριξη των Τρίτεκνων οικογενειών.
Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πολυμελείς Τρίτεκνες οικογένειες λόγω της ακρίβειας και του δύσκολου χειμώνα που έρχεται.
Τα σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης» έχουν αποδείξει έμπρακτα τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας καθώς επίσης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, όπως είναι οι πολυμελείς οικογένειες από τρία παιδιά και πάνω, μέσω της έκπτωσης που μας έχουν διαθέσει μέχρι σήμερα, στις καθημερινές μας αγορές.
Η εταιρία μας διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες για την στήριξη των οικογενειών μας.
Είμαστε σε αναμονή για την ανακοίνωση της εταιρίας εντός των επόμενων ημερών.