Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Αγαπητά μας Μέλη, Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάμε την δωρεάν διάθεση στα Μέλη μας των ειδικών εκπτωτικών καρτών από τα σούπερ μάρκετ "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" με έκπτωση μείον 10% στα Μέλη μας. Οι κάρτες ισχύουν Πανελλαδικά στα σούπερ μάρκετ "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" και στο υποκατάστημα στο Κολυμπάρι. https://kritikos-sm.gr/.../neo_katastima_sto_kolimvari.../ Για να παραλάβετε τις εκπτωτικές κάρτες χρειάζεται να έχετε μαζί σας: θεωρημένες κάρτες Τριτεκνίας για το 2022, το κινητό σας γιατί θα σταλεί κωδικός ενεργοποίησης και να γνωρίζετε απαραίτητα το email σας για την ενεργοποίηση των καρτών. Ωράριο για την διάθεση ώρες λειτουργίας του γραφείου μας καθημερινά εκτός σαββατοκύριακο 8:30 με 12:30 και επίσης κάθε Πέμπτη απόγευμα 17:30 με 20:30. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Η Κ. Ειρήνη Αλεξανδράκη