Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ. Με την ανακοίνωση των βάσεων για τις πανεπιστημιακές σχολές, ολοκληρώνεται και αυτή τη χρονιά ένας κύκλος. Οι αγωνίες, οι κόποι, η φόρτιση, δίνουν τη θέση τους στη χαρά για όσα παιδιά κέρδισαν αυτά που στόχευαν. Το ταξίδι στο πανεπιστήμιο ξεκινάει... Για άλλα παιδιά το ταξίδι συνεχίζεται είτε για νέα συμμετοχή στις εξετάσεις είτε χαράζοντας άλλους δρόμους. Μαζί και η οικογένεια που στήριξε και στηρίζει τα παιδιά - πολλές φορές με τεράστια προσπάθεια!! Απολαύστε τη χαρά, απολαύστε τη ζωή, κάντε όνειρα, κυνηγήστε τα όνειρα σας. Αυτό είναι το ταξίδι, για να έχουμε ευτυχισμένους ανθρώπους. Και όταν περάσουν λίγες μέρες, μαζί θα ψάξουμε να βρούμε σπίτι, αν η σχολή είναι σε άλλη πόλη... Και να ζητήσουμε ότι χρειάζεται για να έχετε καλές σπουδές και μέλλον. Η ζωή είναι μπροστά σας, τα καλύτερα ταξίδια σας περιμένουν... Και εμείς θα χτίζουμε λιμάνια για τα ταξίδια σας και αν τα καταφέρουμε μαζί με εσάς θα φτιάξουμε και γέφυρες για να μην βρουν τα όνειρα, εμπόδια.