Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη και από ώρα 8 και 30 πρωί θα μοιράζουμε δωρεάν εισιτήρια από το #Λουναπαρκ Κατερίνα. Απαραίτητη η επίδειξη της τριτεκνικης ταυτότητας μέλους και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος που ευγενικά μας χορήγησε το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ " ΚΑΤΕΡΊΝΑ" Επίσης σας κάνουμε γνωστη την παρακάτω προσφορά ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» (ΤΕΡΜΑ ΣΕΛΙΝΟΥ) ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΙΟΝ 50% ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ «ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ «ΤΡΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ