Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΟΠΟΤΤΕ)
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΟΤΤΕ εύχεται σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο στίβο των Πανελληνίων Εξετάσεων , καλή αρχή, καλή επιτυχία και καλή τύχη. Επίσης, καλή δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τους μαθητές στον δύσκολο αγώνα τους.
Σε μια δύσκολη χρονιά για τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, υπό τη σκιά των προβλημάτων που έφερε η πανδημία στο σχολικό, οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, οι μαθητές μας καλούνται να επιδείξουν την ικανότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, παρά τις αντιξοότητες.
Ωστόσο όσο σημαντικές κι αν είναι αυτές οι εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος. Η ζωή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Ιδιαίτερα στα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών δίνουμε την υπόσχεση πως σαν γονείς θα κάνουμε όσα μπορούμε και πρέπει για να αποκτήσουν τη στήριξη της Πολιτείας όπως επιβάλλεται, για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού της χώρας και την επιβίωση των μεγάλων οικογενειών με αξιοπρέπεια !
Αγαπημένα μας παιδιά, ο μεγάλος στόχος πάντα ήταν να είμαστε ευτυχισμένοι άνθρωποι και χρήσιμοι πολίτες.