Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

      



                 Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ

πολύτεκνες μητέρες ΚΑΙ τρίτεκνες.
Χρηματικά Βοηθήματα
σε Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Αιτήσεις απο αύριο 23/5/2022.
Ο ΛΑΕ /ΟΠΕΚΑ υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε 4.000 τρίτεκνες και 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, που είναι συνταξιούχοι ή ασφαλισμένες του e-ΕΦΚΑ (ΟΓΑ).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 1.000 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες και 4.000 τρίτεκνες. Οι μητέρες πρέπει επίσης να είναι δικαιούχοι περίθαλψης με ενεργή ασφαλιστική ικανότητα και ειδικότερα τα τέκνα με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ.
Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης σε οποιοδήποτε ΚΕΠ από 23/05/2022 έως και 15/06/2022.
Προύποθέσεις: Οι μητέρες πρέπει να έχουν οι μεν τρίτεκνες 3 τέκνα, ασφαλισμένα από την ίδια, τα οποία να είναι άγαμα και άνεργα και να μην υπερβαίνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους, ή το 19ο έτος, εφόσον συνεχίζουν τη φοίτησή τους στη μέση εκπαίδευση, ή το 24ο έτος εφόσον σπουδάζουν στην Ελλάδα στην ανώτατη ή ανώτερη εκπαίδευση, ή φοιτούν στο «Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας» των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) ή σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), ή να είναι παιδιά με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ως ημερομηνία συμπλήρωσης του 18ου, 19ου και 24ου έτους ηλικίας θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους 2022 ανεξάρτητα από το μήνα γέννησης.
Σε κάθε μία από τις πολύτεκνες μητέρες που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις θα καταβληθεί χρηματικό βοήθημα ύψους χιλίων ευρώ (1.000€) ενώ στις τρίτεκνες μητέρες θα καταβληθεί χρηματικό βοήθημα ύψους επτακοσίων ευρώ (700€).
854
Απήχηση
123
Αλληλεπιδράσεις
Δείκτης διανομής
Προωθήστε μια δημοσίευση
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ& oneKa ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ と Εστία: Αγροτικ Χρήματι Βοηθήματα σείτρ τεκνες Πολύτεκνες Μητέρες"
3