Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022





                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1η Μάη : μέρα μνήμης και υπόσχεση αγώνων
Την Κυριακή 1η Μαΐου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΟΤΤΕ που βρίσκονταν στα Χανιά, κατέθεσε στεφάνι για να τιμήσει όσους έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για να υπερασπιστούν και να διεκδικήσουν την Ελευθερία, τα δικαιώματα των εργαζομένων, το δικαίωμα στην δουλειά και την αξιοπρέπεια.
Για το Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ το στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος Δημήτριος Κοντός, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ., Σούλα Βακουφτσή, Ζωή Κοϊδου, Δημήτρη Χριστοθανόπουλο, Ειρήνη Κοϊνάκη, Κλέλια Βαρβαρίγου, Βασίλη Δήμο, Γεώργιο Χαβάκη, καθώς και από την πρόεδρο Προποντίδος Πηνελόπη Καραγιάννη, από το Σύλλογο Φαρσάλων Βίκυ Κωσταρέλου, από το Δ.Σ. Φυλής και για το σύλλογο τριτέκνων Χανίων η Πρόεδρος Μαρία Χελιουδάκη συνοδευόμενη από όλο το Δ.Σ.
Ο «κατάλογος» μεγάλος από το 1886 στο Σικάγο, οι καπνεργάτες το 1936 στη Θεσσαλονίκη, η εκτέλεση των 200 πατριωτών από τους Γερμανούς το 1944 στην Καισαριανή…
Οι αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζομένων, οι αγώνες για την Ειρήνη και την Ελευθερία μας δείχνουν και σήμερα τον δρόμο που πρέπει να διαλέξουμε.
Διεκδικώντας καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας, κόντρα στις αποφάσεις που μας καταδικάζουν στην φτώχεια και την ανέχεια.
Οι τρίτεκνοι κομμάτι των εργαζομένων αυτής της χώρας, διεκδικούμε ζωή με αξιοπρέπεια, κατοχύρωση του δικαιώματος στην εργασία, την κατοικία, τα κοινωνικά αγαθά και τα κοινωνικά δικαιώματα .
Διεκδικούμε στήριξη των οικογενειών, άμεσα μέτρα για το Δημογραφικό.
Με σεβασμό σε όσους με τους αγώνες τους κέρδισαν όσα δικαιώματα έχουμε, έχουμε χρέος – και θα ανταποκριθούμε- να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας, να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει.
Το χρωστάμε σε όσους θυσιάστηκαν, αλλά περισσότερο στα παιδιά μας !
Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος, αρκεί να έχουμε το κεφάλι ψηλά !