Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΝΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΕΝΩΝΩ" τ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.
Την Τετάρτη 13 Απριλίου επισκέφτηκε τα γραφεία μας ο Πρόεδρος του "ΕΝΩΝΩ" κ. Μαυραγάνης και ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων κ. Αντώνης Κουγιός.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ενημέρωσαν αναλυτικά τον κύριο Μαυραγάνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι καθώς και μια σειρά αιτημάτων τους.
Την επιβεβλημένη αλλαγή της νομοθεσίας ώστε οι τρίτεκνες οικογένειες να χαρακτηρίζονται πολύτεκνες ώστε να συμπεριλαμβάνονται και οι τρίτεκνες οικογένειες στις ευεργετικές ρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί για τις πολύτεκνες οικογένειες.
Από την πλευρά του ο κύριος Μαυραγάνης , διαπίστωσε, πως λόγω και των νέων συνθηκών που διαμορφώνει η μεγάλη ακρίβεια, οι πολυμελείς οικογένειες αντιμετωπίζουν ακόμα δυσκολότερες συνθήκες για την επιβίωση τους.
Δεσμεύτηκε πως θα σταθεί δίπλα μας με όλες τις δυνατότητες που του παρέχει ο θεσμικός του ρόλος και ότι θα είμαστε σε τακτική επικοινωνία .
Οι εκπρόσωποι των τρίτεκνων του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους .